Η εταιρεία Delatolas Energy σας παρέχει πλήρη ενημέρωση για το Νέο Πρόγραμμα Επιδότησης. Αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία διεκπεραίωσης για την επιδότηση, τη σύνδεση και την εγκατάσταση.
 
Τηλεφωνήστε ΤΩΡΑ στο 210 261 9074 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
{loadformmaker 14}
Nέο πρόγραμμα επιδότησης εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου σε κατοικίες από την ΕΔΑ Αττικής.
Το νέο εταιρικό πρόγραμμα επιδότησης εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου για οικιακούς καταναλωτές ξεκίνησε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερα νοικοκυριά στην Αττική να αποκτήσουν οικονομική, αποδοτική και την πλέον φιλική θέρμανση στο σπίτι τους.
 
Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση μέρους του κόστους της εσωτερικής εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου προς αντικατάσταση των υφισταμένων συστημάτων θέρμανσης άλλης μορφής ενέργειας για κατοικίες - πολυκατοικίες με κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση, με το επιδοτούμενο ποσό να φτάνει μέχρι και 3.000,00 € για μια πολυκατοικία και 400,00 € για ένα διαμέρισμα.
 
Το σχήμα επιδότησης είναι κλιμακωτό και το επιδοτούμενο ποσό ορίζεται από την κατηγορία σύνδεσης και την ισχύ του λέβητα εγκατάστασης σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:
epidotisi pinakas 
Το πρόγραμμα επιδότησης ισχύει για συμβάσεις σύνδεσης που θα υπογραφούν, με ταυτόχρονη υποβολή δικαιολογητικών ένταξης στο πρόγραμμα, μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου προϋπολογισμού. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών.