Η DELATOLAS EΝERGY παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, ‘‘με το κλειδί στο χέρι’’, διασφαλίζοντας τους πελάτες της από σπατάλη χρόνου και κόστους, άσκοπη δαπάνη ενέργειας ή άστοχες εφαρμογές, που δεν ανταποκρίνονται στον στόχο τους.
 
Η υψηλή τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει στον τομέα των δραστηριοτήτων μας, για περισσότερα από τριάντα χρόνια, μας δίνει τη δυνατότητα να λειτουργούμε συμβουλευτικά προς όλους τους πελάτες μας, όσο μικρή ή σύνθετη κι αν είναι η ανάγκη τους, με ειλικρίνεια, διαφάνεια και φιλικό πρόσωπο.
 
Το τεχνικό δυναμικό της εταιρείας μας είναι κοντά σας, από το πρώτο τηλεφώνημα, μέχρι και την περάτωση της εγκατάστασης - αντικατάστασης, ώστε μαζί να επιλέξουμε την κατάλληλη λύση για την εκάστοτε ανάγκη σας, διασφαλίζοντάς σας από περιττά κόστη. Με προτάσεις κι εφαρμογές πάντοτε προσανατολισμένες στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας, μελετάμε, προτείνουμε, εγκαθιστούμε κι αξιολογούμε συστηματικά την απόδοση κάθε εγκατάστασης, εκπαιδεύοντάς σας στη χρήση της, ώστε να αξιοποιείτε στο έπακρο τα πλεονεκτήματά της.
 
Συνοπτικά, οι υπηρεσίες που σας παρέχει η εταιρεία μας, με τον άρτιο εξοπλισμό και τους εξειδικευμένους ανθρώπους της, είναι:
• Θέρμανση Φυσικού Αερίου • Θέρμανση Πετρελαίου • Αυτονομία Θέρμανσης • Ηλιακά Συστήματα • Κλιματισμός.
 
Στον σύνθετο τομέα των εφαρμογών ενέργειας, η γνώση, η εμπειρία και η υπευθυνότητα της εταιρείας μας διασφαλίζουν άρτια αποτελέσματα. Με εγγύηση την τεχνογνωσία της, η DELATOLAS EΝERGY είναι ο σύμβουλός σας για να επιλέξετε και να απολαμβάνετε την ποιότητα ψύξης και θέρμανσης που σας αξίζει, για μια ζωή!