Κατανεμητής Δαπανών
 
Η DELATOLAS ENERGY διαθέτει και εγκαθιστά τους παγκοσμίως κορυφαίους κατανεμητές δαπανών της εταιρείας Brunata (Δανίας). Η τοποθέτησή τους επάνω σε κάθε θερμαντικό σώμα, εκτός από τη δίκαιη κατανομή, δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για εξοικονόμηση ενέργειας.
 
katanemitis 523
 
Το σύστημα αυτό αποτελείται από αυτόνομους κατανεμητές που συγκολλούνται σε κάθε ένα θερμαντικό σώμα χωρίς να παραβιάζονται, οι οποίοι αποθηκεύουν στη μνήμη τους την κατανάλωση και τη μεταδίδουν ασύρματα κατά την πραγματοποίηση της μέτρησης. Η λήψη των μετρήσεων μπορεί να γίνει είτε με ασύρματη μονάδα ανάγνωσης εξωτερικά του κτηρίου, είτε με σύνδεση στο διαδίκτυο και ανάγνωση από μακριά. Η προσπάθεια παραβίασης του κατανεμητή διαπιστώνεται κατά τη μέτρηση.
 
Γιατί η μέτρηση είναι άρτια και αξιόπιστη;
Η Brunata (Δανίας) διασφαλίζει τη σωστή μέτρηση της θερμότητας, μετρώντας την πραγματική κατανάλωση μόνο του σώματος, και όχι θερμότητα που προέρχεται από άλλες πηγές. Η δίκαιη μέτρηση του αποτελέσματος εξασφαλίζει την αξιοπιστία του συστήματος θέρμανσης.
Σημαντικό. Η θερμότητα του ήλιου ή άλλης πηγής θέρμανσης δε μετριέται από τον κατανεμητή της Brunata (Δανίας).
 
Ο κατανεμητής Brunata (Δανίας) διαθέτει ευανάγνωστη οθόνη όπου μπορούμε εύκολα να αναγνώσουμε 4 πολύ βασικές ενδείξεις.
Η 2η ένδειξη για την κατανάλωση αναφέρεται σε μονάδες θερμότητας και όχι σε αλγόριθμο που διαθέτουν άλλες εταιρείες. Έτσι γνωρίζουμε το κόστος της θερμότητας κάθε στιγμή και όχι όταν εκδίδεται ο λογαριασμός.
Η 3η ένδειξη της περυσινής κατανάλωσης που υιοθετεί ΜΟΝΟ η εταιρεία Brunata (Δανίας) στους κατανεμητές της, μας βοηθά να κάνουμε συγκρίσεις 2 διαφορετικών περιόδων. Η κάθε περίοδος ξεκινά την 1η κάθε Οκτωβρίου και λήγει την 30η Σεπτεμβρίου του επόμενου έτους.
Η εταιρεία Brunata (Δανίας) διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό με τους κατανεμητές 4ης γενιάς, που μπορούν να προγραμματίζονται βάσει της ισχύος του κάθε θερμαντικού σώματος, όπου στην 4η ένδειξη εμφανίζεται ο τύπος του προγραμματισμού.
Οι ενδείξεις που αναφέραμε εναλλάσσονται συνεχώς μόνες τους.
 
katanemitis ok
 
Η εταιρεία Brunata (Δανίας) ‘‘μετρά’’ περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και την παραγωγή κατανεμητών κόστους θέρμανσης, και θεωρείται κορυφαία στον τομέα της κατανομής των δαπανών θέρμανσης. Τα προϊόντα της περιέχουν πατενταρισμένη τεχνολογία και οι μετρητές της αποδεδειγμένα διαθέτουν τη μεγαλύτερη ακρίβεια στην αγορά, όσον αφορά στη μέτρηση θερμότητας.

Επενδύοντας στην τεχνολογία αιχμής η εταιρεία Brunata (Δανίας) εξοικονομεί ενέργεια, τοποθετώντας την μπαταρία στην εκκίνηση της λειτουργίας του κατανεμητή.
Προσοχή. Οι μπαταρίες διαρκούν 10 χρόνια πριν εξαντληθούν.
Η Brunata (Δανίας) είναι η μόνη εταιρεία που παράγει κατανεμητές με μπαταρίες που αλλάζουν. Αυτό σημαίνει ότι, αν οι μετρητές σας είναι διαφορετικής μάρκας, στη λήξη της μπαταρίας θα πρέπει να τους αντικαταστήσετε, αγοράζοντας καινούριους μετρητές.