Μέτρηση Θερμικής Ενέργειας
 
Για να γίνει σωστά η θερμιδομέτρηση και να υπολογιστεί με ακρίβεια το κόστος θέρμανσης στις αυτόνομες εγκαταστάσεις, απαιτείται ο κατάλληλος εξοπλισμός, που επιτρέπει την ασύρματη συλλογή των δεδομένων από κάθε θερμαντικό σώμα ή από τον κεντρικό θερμιδομετρητή του διαμερίσματος. Η κατανομή παραδίδεται σε αναλυτική λίστα στον διαχειριστή και περιλαμβάνει αναλυτικά την κατανάλωση ανά διαμέρισμα, αλλά και ανά θερμαντικό σώμα.
 
metrisi
 
Για τη σωστή μεταφορά των δεδομένων κατανάλωσης, η DELATOLAS ENERGY εγκαθιστά τους προηγμένους μετρητές της Brunata (Δανίας), οι οποίοι μετρούν με ακρίβεια την κατανάλωση και την αποθηκεύουν στη μνήμη τους. Οι μετρητές αυτοί ειναι ασύρματοι, η συχνότητα εκπομπής τους είναι 433Mhz, κι εξασφαλίζουν τη μέγιστη ακρίβεια στη μέτρηση της θερμικής ενέργειας!
 
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά τους, για το οποίο ξεχωρίζουν από τα προϊόντα του ανταγωνισμού, είναι το γεγονός ότι, με τους μετρητές της Brunata (Δανίας), κάθε διαχειριστής ή ένοικος της πολυκατοικίας μπορεί να ενημερώνεται για τη συνολική κατανάλωση του κτηρίου ή, εξατομικευμένα, για την κατανάλωση του δικού του διαμερίσματος.
 
Οι μετρητές αυτοί είναι ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να ξεπερνούν και τα υψηλότερα standards για την ακριβή μέτρηση και κατανομή δαπάνης, συγκεντρώνοντας πολλά πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι και το ότι η Brunata (Δανίας) καταργεί τους δέκτες - κουτιά που τοποθετούν άλλες μάρκες σε κοινόχρηστο χώρο (κλιμακοστάσιο). Με την εξελιγμένη τεχνολογία του κατανεμητή Futura+ και το προηγμένο λογισμικό στη βάση διαχείρισης, εγγυάται την ασφαλέστερη μεταφορά δεδομένων σε πάνω από 5.500.000 διαμερίσματα, διεθνώς!
 
brunata system 523
 
Σε περισσότερες από 12 χώρες της Ευρώπης, Brunata σημαίνει άριστη ακρίβεια μέτρησης, δίκαιη κατανομή και, φυσικά, εξοικονόμηση ενέργειας!
 
Σας παραθέτουμε παρακάτω μία κατάσταση δαπανών θέρμανσης με την κατανάλωση που έγινε αφού εγκαταστήσαμε το σύστημα αυτόνομης θέρμανσης Brunata (Δανίας), και την προηγούμενη κατανάλωση προς σύγκριση.
Μπορείτε να την διαβάσετε να την ‘‘κατεβάσετε’’ ή και να την τυπώσετε.
 
katastasi