Λέβητες Συμπύκνωσης Πετρελαίου
 
Οι πρωτοποριακοί λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου De Dietrich, που διαθέτει η DELATOLAS ENERGY, εξασφαλίζουν καύση χωρίς κατάλοιπα. Έχουν το πλεονέκτημα να εκμεταλλεύονται τη θερμότητα των καυσαερίων, επιτυγχάνοντας περισσότερη ζεστασιά σε κάθε χώρο, με σημαντικά μικρότερη κατανάλωση πετρελαίου!
 
Η τεχνολογία συμπύκνωσης είναι μια αποδοτική μέθοδος εξοικονόμησης ενέργειας, που εκμεταλλεύεται πλήρως τη χρήσιμη ενέργεια από την καύση.
Οι λέβητες συμπύκνωσης καυσαερίων χρησιμοποιούν, για την παραγωγή θερμότητας, και την ενέργεια που απελευθερώνεται από τη συμπύκνωση των υδρατμών στα καυσαέρια, δηλαδή εκμεταλλεύονται τη θερμότητα των καυσαερίων που αποβάλλει ο λέβητας από την καμινάδα, μεταφέροντάς τη στο νερό του δικτύου θέρμανσης. Έτσι, ενώ ένας συμβατικός λέβητας αποβάλλει τα καυσαέριά του με θερμοκρασία 180o - 280o C, στα συστήματα συμπυκνωμάτων η θερμοκρασία αυτή φτάνει τους 50o C βαθμούς, επιτυγχάνοντας βαθμό απόδοσης έως και 109%, έναντι 90% των συμβατικών!
 
Οι συμβατικοί λέβητες δεν εκμεταλλεύονται την ενέργεια που βρίσκεται στα καυσαέρια με μορφή θερμότητας, η οποία διαφεύγει από την καπνοδόχο. Μέσω της τεχνολογίας συμπύκνωσης, με την καύση του ίδιου ποσού καυσίμου, το κύκλωμα θέρμανσης απορροφά επιπλέον ενέργεια από την υψηλή θερμότητα των καυσαερίων. Στους λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου οι υδρατμοί ψύχονται, συμπυκνώνονται και αποδεσμεύουν ένα πρόσθετο ποσοστό θερμότητας, τη λεγόμενη θερμότητα συμπύκνωσης ή λανθάνουσα θερμότητα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη DELATOLAS ENERGY στο 210 261 9074.
 
NeOvo EFU C 1 nodulens O 1 GTU C330 1